Fisketorget

Bergen er kjent for å levere sjømat av ypperste kvalitet verden over. Vil du smake, eller bare se, anbefaler vi en tur innom fisketorget. Der finner du et hav av delikatesser, og kan til og med hilse på levende kongekrabber!


Er du en ekte kulinar, gir vi deg gjerne våre hemmelige tips om hvor du får tak i de mest spennende og autentiske måltid eller gatemat.

Photo by Robin Strand - VisitNorway.com
Photo by Robin Strand - VisitNorway.com

FISKE


Lyst til å bli med oss på en uforglemmelig og autentisk opplevelse i skjærgården utenfor Bergen. 


Vi tar deg med til våre beste fiskesteder, etterfulgt av ilandstigning på vår egen lille holme. Her kan diske vi opp med et deilig varmt måltid, mens den som vil tar seg et deilig bad i fjorden.

 

TA KONTAKT FOR TILBUD.

AKTIVITETER OG ATTRAKSJONER


Bergen er et fantastisk sted av mange grunner!

Enten du er en entusiastisk historieekspert, en sofistikert kunstelsker, eller om du er typen som ikke kan sitte stille med mindre du er på en eller annen fjelltopp - Bergen har noe for deg! 


Selv om vi ikke kjenner til alt som finnes, her er noen av stedene du må oppleve, pluss noen av våre egne favoritter:


(denne siden er for øyeblikket under oppdatering)


Fløien

Bergen er som Roma, kjent for å være omgitt av syv fjell.


Det aller viktigste, som du bare MÅ oppleve, er Fløien. Vi har til og med et uttrykk som sier "har du ikke vært på Fløien, kan du ikke si du har vært i Bergen". Og sånn er det bare


Utsiktspunktet ved Fløirestauranten gir deg en spektakulær men samtidig gjenkjennelig oversikt over byen. Du kan komme deg hit til fots eller med den berømte fløibanen (anbefales!)

.

Og når du først er der, hvorfor ikke utforske noen av de vakre turstiene? I det minste bør du velge å gå ned igjen. Da får du oppleve både frisk skogsluft og ikke minst den sjarmerende gamle trehusbebyggelsen i Sandviken.

Photo by Pål Hoff - VisitNorway.com
Photo by Pål Hoff - VisitNorway.com

Gå på tur


Er du et turmenneske er det fjellene du bør satse på når du er i Bergen.


To andre fjell, som kanskje vil åpne svetteporene mer enn Fløien, er Ulriken og Løvstakken


Ulriken (bildet) er Bergens høyeste fjell. Fra soveromsvinduet ditt hos oss kan du beundre det så mye du vil, men enda bedre er det å ta turen med gondolbanen.


Løvstakken ligger plassert like bak oss. Spesielt for dette fjellet er at du får hele 360 graders utsikt over både byen og havet utenfor skjærgården.


Vår beliggenhet